Windows Live Writer

Jeg er faktisk MEKTIG imponert over dette programmet, som er en del av Windows Live-programpakken. Alt jeg trengte å gjøre for å sette det opp var å skrive inn URL-en til bloggen, og brukernavn og passord. Resten av oppsettet tok programmet seg av selv, og det var til og med smart nok til å lage et slags theme som fungerer som en forhåndsvisning av hvordan blogg-innlegget mitt blir seende ut til slutt. Her har verktøy som BloGTK og Drivel mye å hente inn, der må jeg alltid skrive inn direkte URL til XMLRPC-interfacet, og velge fra en lang liste over forskjellige blogg-typer.

Alt ser ut til å fungere helt strålende rett ut av boksen, nå blir det bare spennende å se hvor nær preview blir i forhold til endelig resultat. Ingeniørene til Microsoft skal i hvert fall være stolte over dette verktøyet. Killer app!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.