Nytt leketøy motiverer til blogging

Etter nesten et halvt år uten å ha skrevet noe her måtte det sterke saker til for å lokke meg tilbake til tafstaturet. Men her jeg altså tilbake, og grunnen er at jeg har gått til anskaffelse av en iPod touch. Det er kort sagt en iPhone uten phone, og det er det morsomste leketøyet jeg har hatt på lenge. Dette blogginnlegget er altså skrevet på denne. Nå som jeg kan blogge fra hvor som helst (så sant det er trådløst nett der) så kommer jeg kanskje til å blogge litt mer i nærmeste fremtid. Kortversjonen er i hvert fall at jeg nå er masterstudent på HiG, nærmere bestemt master i medieteknikk. Ellers har jeg det travelt som vanlig,noe som er en av grunnene til at jeg ikke har fått skrevet noe her i det siste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.