Juleferie!

Nå er det offisielt, det ble endelig juleferie på meg også. Den startet riktignok på tirsdag klokka 12, da jeg leverte inn den siste eksamensbesvarelsen min dette semesteret. Den skal ha gått ganske bra, jeg svarte på alle ti spørsmålene, selv om et par var noe haltende. I tillegg har jeg allerede fått karakterer på tre av fagene, dette er fasiten hittil:

  • Medierett: C
  • Fordypning i medieteknologi: B
  • Systemadministrasjon: C

Jeg er godt fornøyd så langt, spesielt B-en i fordypning og C-en i sysadm smaker godt etter et langt og hardt semester. Nå venter jeg bare på å få vite resultatet av tirsdagens eksamen i Digitale Nettbaserte Produksjonssystemer, som jeg regner med blir i det øvre sjiktet av skalaen.

Juleferien startet på best mulig måte i går, med Gudfaren-maraton i stua vår, det ble gode ti timer med filmtitting, fra ca. klokken ett. Linda, Christian og meg, pluss et stuebord fullt av snop. Det verste er at det var igjen masse snop da vi var ferdige. Men bra var det.

I morgen skal jeg hjelpe mamma med å stelle huset til jul, siden pappa er på jobb til sent på kvelden, og mamma klarer det ikke alene. Så heeelt ferie er det ikke enda, men det er i det minste ingen innleveringer og frister som truer i horisonten.

Unntatt kontinuasjonseksamen i Statistikk den femte januar, da ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.