Ninjaed!

To ganger nå har denne posten blitt sensurert av de skumle ninjaene, men nå er Halloween-festen på Huset overstått, så nå er posten fritt vilt. Den ble skrevet i begynnelsen av måneden.

Ninjas!

Jeg fikk ubudne gjester her i forrige uke. Jeg har ikke fått lov til å blogge om det før nå, siden disse skumle ninjaene hadde flere oppdrag de ville få unnagjort først. Man kan si jeg ble truet til taushet.

Det som skjedde var at jeg satt og dillet sent natt til onsdag, klokka var rundt ett. Så leser jeg på IRC at Trond Viggo skvatt. Det kom et par linjer til jeg ikke forsto sammenhengen av, og tenkte ikke mer på det. Så reiste jeg meg, gikk for å hente vann og slå av lysene i kåken, for jeg var fast bestemt på å sove. I tillegg var jeg i ferd med å bli skikkelig forkjølet.

Idet jeg kommer inn igjen i rommet aner jeg uråd. Noe var galt. Etter omtrent to sekunder har det gått opp for meg at det står to ninjaer i hjørnet av rommet. Jeg skrek til i skrekk, før det gikk opp for meg at de antageligvis ikke ville meg noe vondt, for ellers hadde de allerede gjort hva de ville med meg.

Jeg roet meg ytterligere da de begynte å le og fnise noe verre, og skjønte at jeg hadde blitt ninjaeid. Det viste seg selvsagt å være …

Rune og Torbjørn

Rune og Torbjørn.

Én kommentar til «Ninjaed!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.