Uka nesten ferdig

Nå er det fredag, og denne fæle uka er snart over. I dag hadde jeg eksamen i Operativsystemer, og jeg stilte relativt dårlig forberedt. Siden jeg ble syk på mandag har jeg nesten ikke fått lest noe som helst. I går stod jeg opp klokka 06.30 som planlagt, og kom meg ned i byen, hvor jeg først fikk gehør for å holde meg hjemme, så stakk jeg på Gjøvik Legesenter og fikk en legeattest på at jeg var noe under pari («virusinfeksjon med feber og influenzaliknende symptomer»). Så dro jeg hjem, og prøvde å slappe av, samtidig som jeg prøvde å lese litt opsys. Det var ikke helt enkelt å holde konsentrasjonen når man hoster og nyser hele tiden, så det ble så som så med lesingen.

I dag tidlig lå jeg så og kjente på formen, og fant ut at jeg nok ville overleve å dra ned på skolen. Samtidig hadde jeg fått SMS fra Bjørn i løpet av natten, om at Linda var på Gjøvik og gjerne ville ha intervju, så da måtte jeg ned på skolen uansett.

Så jeg tok eksamen, satt og svaiet litt, og prøvde å ikke hoste og harke for mye, og skrev fire sider som jeg håper skal lande meg en E for Excellent. Hvis ikke blir Lånekassen sinte på meg igjen :(

Nå sitter jeg på Linuxlaben på skolen og venter på at klokka skal bli ett, så jeg får intervjuet Linda. Så blir det en tur ned på jobb igjen. Jeg orker egentlig ikke, men jeg synes det er teit å være så mye borte fra opplæring også. Uka er nesten over, og så er det langhelg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.