Dumt

Det er meget mulig jeg skriver dette med feber, så om det blir usammenhengende og rart så er det det vi får skylde på.

Denne uka tror jeg kommer til å bli min bane. Det hadde vært ille nok om jeg ikke hadde blitt sjuk nå på mandag: På mandag stod jeg opp tidlig, og gikk ned på skolen for å delta på allmøte angående bruddet i HiLG-prosessen. Etter dette var det rett ned på jobb på Telenor. Jeg merket allerede på morgenen at noe var i gjære, og innen dagen var omme hadde jeg begynt å bli direkte dårlig. Morgenen etter var jeg verre, så jeg ringte Proffice og sa at jeg trengte alternativt opplegg, for stemmen min gjorde det umulig å svare telefonen. Jeg fikk beskjed om at jeg heller skulle holde meg hjemme, bli frisk, og komme tilbake på jobb i morgen (altså i dag onsdag). Hvis jeg fortsatt var dårlig så skulle de finne et alternativt opplegg.

Så denne dagen ble som følger: opp klokka ni, for å sitte på med Sverre ned på skola ti. Så stakk vi bort i Wergelands Gate og tok kåken i besittelse, og rett etterpå måtte jeg gå opp på skolen igjen for å ta en 100 minutters seanse med intervjuer. Jeg skal nemlig være med på å ansette nye labvakter på skolen til neste år. Dette gikk forsåvidt greit, vi intervjuet mange dyktige folk, og så var det på tide å haste bort på jobb igjen. Jeg var selvsagt så sta at jeg ville få til dette. Spesielt siden jeg ikke får sykepenger før etter jeg har jobbet i fire uker. Jeg ble satt på medlytt (høre på andre folk snakke i telefonen), og det gikk bra en stund, men en eller annen gang må jeg plutselig ha blitt mye verre, for før jeg visste ordet av det satt jeg og nesten falt av stolen. Men jeg bet tenna sammen og satt tiden ut. Nå sitter jeg her og angrer som en hund. Jeg prøvde å få fri i morgen, men i morgen er det dialogkurs, og dette er såpass viktig at Proffice-folkene mente jeg tok en stor risk hvis jeg holdt meg hjemme. Dermed må jeg stå opp halv sju i morgen tidlig, og busse ned og gjøre mitt beste.

På fredag, dagen etter denne styrkeprøven, skal jeg så ha eksamen. Hvis jeg stryker på denne tror jeg det spøker for stipendet mitt neste år. Så: Dumt at jeg stakk på jobb i dag. Dumme, sta, idiot-Einar. God natt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.