Jobbintervju og julehandel

I går ble jeg vekket tidlig (i ellevetiden) av min bror som hadde funnet en bra julegave til mamma. Halvveis våken og svært groggy kunne jeg bare svare at det var flott og fint, så stupte jeg tilbake i sengen igjen. Få minutter senere ringte telefonen igjen, og jeg var __så__ klar til å skjelle ut broren min etter noter, men denne gangen var det Proffice. Amund hadde nemlig sendt inn mitt navn og nummer i forbindelse med en rekrutteringskampanje Telenor/Proffice kjører for tiden. Men Telenor vil helst ikke ha studenter lenger, så det Proffice ville snakke med meg om var en jobb som innebærer å betjene et telefonnummer folk kan ringe inn på i forbindelse med en TV-kampanje som går over nyttår.

Damen fra Proffice lurte på om jeg kunne møte til intervju klokka ni neste dag, og ta med CV-en min. Jeg var fortsatt en smule groggy, så jeg svarte ja til klokkeslettet. Med min døgnrytme om dagen kunne jeg med fordel bedt om minst én time utsettelse. I går kveld satte jeg meg så ned for å skrive min første CV på en del år, som forøvrig er å finne her: clickety (PDF).

Intervjuet gikk ganske bra tror jeg, men det er ikke Proffice som velger ut folkene til jobben, de bare presenterer oppdragsgiver med en liste over mulige kandidater. Likevel tror jeg at jeg har en god sjanse. Uansett er jeg nå inne i Proffice sine arkiver, i tilfelle det skulle dukke opp noe annet interessant. Jeg vil helst ikke havne i Telenor Kundeservice (populært kalt 05k), spesielt siden opplæringen tar svært lang tid og alltid er fra ni til fire (eller noe i den dur). Det er et uoverkommelig hinder for meg om dagen.

Etter intervjuet hadde jeg over en halvtime med ingenting å gjøre før CC åpnet, som jeg tilbrakte ute i det kalde været. Derfor var det en lettelse å kunne flykte inn til en god og varm bokhandel klokka 10. Jeg brukte de neste fire og en halv timene på å gjøre unna årets julegavehandel, og klarte til og med å koste på meg en gave til meg selv i år også. Jeg er spent på hva det er!

Det var egentlig meningen å være med Sverre og Kenneth på å drikke i kveld, men jeg brygger på en alvorlig forkjølelse nå like før jul, som seg hør og bør, så jeg står over. Beklager at jeg sviktet, gutter! I morgen skal jeg sitte på med Sverre til Elverum, så dette er nok det siste blogginnlegget mitt på denne siden av julaften.

Derfor ønsker jeg alle sammen som leser dette en riktig god jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.