Essay

Essayinnlevering #2 i faget «Ergonomi i digitale medier», frist mandag kl. 08.00. Oppgavetekst:

De to utsagnene «Brukeren har alltid rett» og «Brukeren har ikke alltid rett» er tilsynelatende selvmotsigende. Det behøver de imidlertid ikke være. Forklar.

00.27: Essay er teit. 76 ord (disposisjon).
01.43: Essay er fortsatt teit. 96 ord (fortsatt på disposisjon).
02.33: IRC er koz. 100 ord (ok, nå sier vi disposisjonen er klar).
04.08: Kaffe er koz også. 611 ord. Det skal bli vanskelig å krype over 1500 ord på det her. Mye svada allerede, og jeg har snart brukt opp disposisjonen min.
05.54: Nå begynner det å røyne på her. 1024 ord for øyeblikket, og jeg merker jeg har skvist så mye ut av materialet som jeg kan. Det er svært fristende å levere med dette antallet ord. Men jeg skal prøve å presse frem et par hundre ord til. Hvorfra vet jeg ikke. Jeg har et oppsett her, hvor de to siste delene er henholdsvis konklusjon og avslutning. Hva er forskjellen? Jeg tror jeg har skrevet en mellomting mellom de to nå.
06.17: Nå er det gjort. Det ble 1138 ord til slutt, langt mindre enn jeg hadde håpet på, men jeg vet om folk som har fått godkjent med like få ord, så det skal nok gå bra. Nå skal jeg sove lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.