Briskeby-konsert og greier og greier

Nå har jeg brukt så lang tid siden forrige blogginnlegg at jeg neppe husker alt jeg hadde tenkt å skrive om. Akkurat nå sitter jeg ekstravakt på storlaben på skola, så jeg har litt tid å slå ihjel. Akkurat nå sitter jeg hjemme på hybelen og jeg burde egentlig legge meg snart.

Briskeby-konsert

For å ta det siste først, så var jeg vakt på Huset på torsdag, og Briskeby hadde konsert. Dette var en kveld jeg hadde sett frem til med skrekkblandet fryd. Første virkelig store arrangement som jeg skulle være vakt, og det er jo litt stas med Briskeby, selv om jeg ikke kan si å være noen kjempefan. Skrekken lå i at vi regnet med kjempemange folk, og det er som regel rimelig å anta at det kan gå litt vilt for seg. Men heldigvis, da jeg ankom Huset fikk jeg vite at vi skulle være ti vakter på jobb, én mer enn vi var på Animal Alpha/Halloween. Vaktsjef Halvor må ha gjort en kjempejobb for å få så mange ekstravakter denne kvelden. Det var rundt regnet 390 mennesker innom Huset i løpet av kvelden, og det eneste jeg har hørt i etterkant var at det var én spirende slåsskamp som ble kvalt i oppstarten. Fjo.

Når det gjelder konserten ellers var den meget bra. Jeg klarte å snoke meg til å stå foran scenen, samme plass som jeg stod under Animal Alpha-konserten. Denne konserten var mye bedre enn den, for å si det mildt. Roger Carson og Jon Langseth har lagt ut noen bilder fra konserten (og fra etter stengetid).

Her er sangene som ble spilt:

 • Miss You Like Crazy
 • Hey Baby
 • Substitute
 • Berlin
 • Tambourine
 • The Asphalt Beach
 • Hey Harvey
 • Get Lost
 • Sweet Sensation
 • Joe Dallesandro
 • There Is A Wave
 • I Want Your Love
 • Propaganda
 • ***Pause***
 • Cellophane
 • Bobby, Come Back
 • Wide Awake

Og greier

Torsdagen før Briskeby-konserten hadde Karen innflyttingsfest på Kallerud, som var meget hyggelig. Vi klarte etterhvert å somle oss bort på Huset, ganske sent, men fine folk kommer jo alltid sent. Det var helt vanlig torsdagskro, og midt mellom to konserter, så det var ganske rolig, men jeg ble likevel full nok til å gjøre følgende kunststykke da jeg skulle gjøre opp i baren: jeg var usikker på koden, så jeg bestemte meg for å resonere meg frem til den. Baaad move. Resultatet var at jeg kombinerte to av PIN-kodene som jeg bruker. Riktignok var halve koden riktig, men det hjelper jo fint lite. Før jeg visste av det hadde jeg brukt mine tre forsøk, og kortet gikk i lås. Litt pinlig, synes nå jeg.

Påfølgende fredag var det siste quiz-kveld for semesteret, for julebordsesongen legger beslag på alle fredagene fremover. Team Slaskete hadde egentlig forlengst innkassert seieren, men vi stilte likevel mannsterke opp. Temaet var «Rock’n’Rolf», så vi var langt fra seierssikre, men vi dro nå iland en andreplass likevel. Mer takket være en sterk førsteomgang enn noe særlig kunnskap om kveldens tema. Siden jeg først var på Huset igjen prøvde jeg selvsagt å bruke bankkortet mitt igjen, men det nektet meg fortsatt tilgang. Det skyldtes nok at det var under 24 timer siden det gikk i lås. Kvelden endte likevel bra, for vi fikk den sagnomsuste vandrepokalen for å ha vunnet quizen. Den var faktisk ikke sett før den kvelden. Bilde kommer senere. Umiddelbart etter at quizen var ferdig dro jeg hjem til Åsta Øst.

På mandagen ringte jeg banken, og fant ut at jeg måtte belage meg på en tur over Mjøsa for å fikse bankkortet mitt. Jeg lurte fælt på hvordan jeg skulle få til det på en elegant måte, eventuelt hvordan jeg skulle klare meg uten plastikkpenger frem til neste gang jeg dro hjem. Men på tirsdag, da jeg dro for å gjøre opp kontant, prøvde jeg en siste gang, og da fungerte kortet likevel. Teite banksupport.

Og greier

Jeg merker at jeg denne uka får fire vakter på IT-tjenesten på rad. Nå i dag var det riktignok bare for en times tid, men det er uansett ny rekord. Kan ikke skjønne annet enn at de som jobber fast på IT-tjenesten må bli ganske lei av å se meg der hele tiden? :D Det begynner i hvert fall å bli ganske suspekt med tanke på forelesninger og oppmøte ellers, men jeg klarer meg på et vis. Jeg har forlengst funnet ut at algmet må oppgis i år også, og det frigjør en del tid.

Så det aller-aller siste til slutt. I dag fikk jeg brev fra Vestoppland politidistrikt, Gjøvik politistasjon, med beskjed om at min søknad om godkjenning som ordensvakt var innvilget. WIN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.