Første dag på jobben

Ja, nå sitter jeg i resepsjonen på IT-tjenesten. Begynte klokka ti i dag, og nå skulle jeg egentlig hatt forelesning i Informasjonsstrukturer og databaser, med Harald Liodden. Har allerede opprettet kontakt med en insider via IRC. Det er visst historien til Borland og Interbase, det har jeg bare hørt to ganger før, så jeg tar det med fatning at jeg ikke fikk med meg den höydaren. Det jeg har gjort hittil i dag inkluderer:

  • Lære meg passordet til helpdesk-e-posten
  • Lære meg å bruke telefonen
  • Lære meg å skifte passordet til de som kommer for å gjøre det (det er MANGE)
  • Glemme passordet til helpdesk-e-posten
  • Lære meg å bruke telefonen igjen. Og igjen.
  • Bytte tonerpatroner i tre forskjellige skrivere rundt om i bygget. Begynner allerede å føle meg som en veteran i gamet.
  • Bli frastjålet studentbeviset mitt av Jon.

Og nå er det ganske stille her. Regner med det livner til igjen etter at folk har hatt forelesninger.

3 kommentarer til «Første dag på jobben»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.