MYGG!

Jeg trodde at det eneste positive med den hittil kalde og våte sommeren var at myggen har glimret med sitt fravær, men den gang ei. I går var det en relativt varm og fin dag, en av få dager nå i juni hvor vi ikke har måttet fyre i ovnen, og da må myggen ha sett sitt snitt til å klekke i hopetall. Hva som enn er forklaringen så ble jeg vekket klokka 04.00 i natt av en lite velkommen lyd: [i]bzzzzzzz-zzzzzzzzzzz-zzzzzzzzzt[/i]. Det tok ti minutter før jeg endelig fikk has på kreket som forstyrret meg i nattesøvnen. I tillegg hadde senga blitt varm, så jeg slet med å sovne igjen.

Jeg var omsider i ferd med å duppe av, da plutselig: [i]bzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzt[/i]. Jeg kverket denne adskillig fortere enn den første, men til liten nytte. Etter å kverket ytterligere tre mygg uten å ha fått en blund på øynene begynte jeg å ane ett mønster. Så jeg begynte å telle, og da jeg kom til rundt 14-15 fulltreffere mistet jeg oversikten igjen. Med tid og stunder sovnet jeg igjen, men jeg må ha drept adskillig flere i søvne, både i drømme og ved å rulle over dem.

Hvordan vet jeg at det hele ikke var en drøm? Vel, alle myggstikkene mine er jo et spor (hvis jeg drepte rundt 20 krek der jeg lå og prøvde å sove så kan man tenke seg alle som slapp unna), og det faktum at veggen ser ut som en gravplass og at jeg drepte ytterligere fire mygg mens jeg kledde på meg var også medvirkende årsaker til at det første jeg gjorde etter frokost var å fjerne varevinduet og sette på plass myggnettet istedet.

I dag regner det igjen, og jeg håper all myggen lider en ynkelig drukningsdød!

Ha en forstatt fin sommer!

Én kommentar til «MYGG!»

  1. HAHAHA, nå har jeg ledd LENGE av forestillingen av en furt Einar som sier «åååh, senga har blitt varm /: *se på at den blir kald igjen*»

    fenomenalt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.