Nedtur og opptur

Jeg har både en god og en dårlig nyhet nå. Den dårlige nyheten først: sommerjobbplanene mine gikk i vasken. Det var egentlig meningen at jeg skulle ta på meg noen oppdrag for IT-tjenesten ved HiG i sommer, men etter nesten en måned uten svar fra den kanten fikk jeg omsider meldingen om at IT-sjefen (Jonny Birkelund) som jeg var i kontakt med om dette hadde sagt opp(!) Dagen etter fikk jeg beskjed om at det ikke ble noen sommerjobb på meg likevel.

Men så til de gode nyhetene. De siste dagene har jeg gått og ventet på den siste karakteren min, i WWW-teknologi. Jeg har vært alt annet enn sikker på resultatet fra den eksamenen, og jeg var omtrent 50% sikker på at det hadde gått filleveien. Men for en gangs skyld tippet vekten i min retning, og det så det monnet. Jeg kan nå notere meg for vårens tredje C-karakter, noe jeg er absolutt fornøyd med.

Ellers kan jeg nevne at, på grunn av det dårlige været vi har hatt hittil i sommer, jeg har lest følgende bøker:

  • Guards! Guards!
  • Men At Arms
  • Feet of Clay

Alle er av Terry Pratchett, og dreier seg i hovedsak om The Ankh-Morpork City Watch. De er absolutt å anbefale, alle sammen. Nå skal jeg begynne på Jingo, før jeg gyver løs på The Fifth Elephant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.