ADSL?

Nå er det gjort. Jeg trodde aldri denne dagen skulle komme, men nå har vi bestilt ADSL på Åsta. Det er knappe tre minutter siden jeg trykket på «bekreft»-knappen. På den annen side stiller jeg meg svært skeptisk til hele affæren. Det er bare så vidt Telenor klarer å levere Internett via modem her, så dårlig er linjekvaliteten. Men hvis alt går etter planen skal det bli bredbåndstelefoni for alle penga her i huset. Ikke at jeg får noen glede av det i sommer, da Amund opplyste meg om at leveringstiden er fem uker. Innen den tid har jeg sikkert installert meg på Gjøvik igjen, eventuelt har vi fått beskjed om at levering ikke er mulig.

Jeg har ikke fått noen nye karakterer enda, ei heller svar på e-postene mine til IT-sjefen på skola. Jaja. Klipte litt gress igjen i dag. Til tross for at dette er den kaldeste sommeren jeg kan huske, har gresset sett sitt snitt til å vokse ufortrødent. *hate gress*

Én kommentar til «ADSL?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.