Treg sommer så langt

Dette er bare en kort rapport om hvordan det står til med meg. Jeg er ikke tilgjengelig på Internett for tiden, siden jeg er på Åsta (et kjapt blikk på oppgavelinjen forteller meg at jeg er tilkoblet ved 28.8 kbps, det er hardt). Sommeren har vært treg så langt, det har vært dårlig vær og mye gress. FIFA 2005 var morsomt i én sesong, og det er ikke noe gøy å begynne fra begynnelsen i Burnout 3. Det skulle vel oppsummere alt i grove trekk. Jeg har i det minste fått lest et par bøker. Og jeg fikk C i Digital bildereproduksjon og fargebehandling. Venter i spenning på de resterende resultatene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.