Eksamen i DBF overstått, ENDER PÅ SKOLEVEIEN

Nå i dag gjorde jeg meg ferdig med Digital bildereproduksjon og fargestyring, og jeg har en ganske god følelse. Jeg svarte på 16 av 18 oppgaver, og har garantert stått. Eksamen varte i fem timer, men jeg gikk etter to og en halv time, etter å ha kladdet alle svarene på én time. Men nok om sånne småting.

JEG OG KRISTIAN SÅ ENDER PÅ SKOLEVEIEN I DAG!

Og for en gangs skyld stilte jeg forberedt. Stedet? På parkeringsplassen ved LRN, av alle steder.

Andemor skravler

Andemor kvekket i et sett, og virket overhodet ikke redd, vi gikk helt innpå mens hun skravlet ivei.

Andefar

Andefar sto et stykke unna, men plutselig kom han gående. Han syntes vel at vi kom for nære madamen. Men han holdt klokelig kjeft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.