Eksamen i Systemutvikling overstått

I dag hadde jeg den lenge fryktede eksamen i Systemutvikling. Hvordan gikk det? Ikke verre enn forventet, men jeg ser ikke hvordan jeg skulle kunne stille bedre forberedt til den uten å vite oppgavene på forhånd, for de var veldig sære. Dette var etter min mening en mye vanskeligere eksamen enn det som har blitt gitt de siste årene. Kanskje foreleseren vil ha litt mer stryk i faget sitt eller noe slikt. Uansett, nå er det over, og er jeg riktig heldig har jeg til og med bestått. Jeg kan ihvertfall med tilfredshet konstatere at jeg antageligvis klarte å tolke en oppgave som mange slet med.

Nå er det en dags fri før eksamen i Digital bildereproduksjon og fargestyring.

3 kommentarer til «Eksamen i Systemutvikling overstått»

  1. Oppgave 1 c)

    Du skal i denne oppgaven benytte deg av det du har lært om domenemodellering og vise forståelse for sentrale elementer i XP-prosjekt. Lag et konseptuelt klassediagram over et XP-prosjekt og kommenter modellen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.