Et år med blogging, første april er her igjen

Denne bloggen inneholder nå et helt års blogging. Det første bloggeinnlegget som er tilgjengelig i det eksisterende systemet er fra 1. april 2004 og omhandler min misnøye med at Keanu Reeves skulle spille John Constantine i filmen Hellblazer. Nå, etter at jeg har sett filmen, vet jeg at jeg fikk sørgelig rett.

Ellers må jeg si jeg har sett en del bra aprilspøker i dag. MJ Simpson rapporterer på hjemmesiden sin at stemmene til Deep Thought og Marvin skal byttes om, en hasteavgjørelse på grunnlag av førvisninger av filmen. I filmen skal stemmen til Deep Thought spilles av Helen Mirren, så ombyttingen ville i sannhet vært oppsiktsvekkende.

planet.gnome.org og planetkde.org har byttet innhold i anledning dagen. Fiffig påfunn.

ITpro.no melder at Microsoft har kjøpt Opera, for bedre å møte konkurransen fra Mozilla Firefox. Dagens drøyeste? Kanskje ikke… ifølge programmer.no så blir Microsofts neste OS-satsning, Longhorn, avlyst til fordel for et nytt prosjekt med det meget drøye navnet «Blackbomb».

Fargelaben på HiG har vært med på å avdekke et virus som skader huden. Fiksen kan du «laste ned» her.

Og Ham-Kam har solgt Oluwasegun Abiodun til VIF for 10,5 millioner kroner… ihvertfall ifølge Hamar Arbeiderblad. Det hadde jo vært noe…

2 kommentarer til «Et år med blogging, første april er her igjen»

  1. Oi, sånn går det da man skumleser. Jaja, shit happens. Nå får jeg sikkert mange artige treff fra google etterhvert. *grøss*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.