Årets første snøfall

I dag snødde det for første gang i år. Eller, det har jo snødd før i år, men det var __før__ sommeren. Det jeg mener med «første gang i år» er altså «første gang for den vinteren vi er i ferd med å starte. Ååååh, dere vet hva jeg mener! Jeg vet ikke hvor mye som har kommet, men jeg kan ihvertfall se snøplogene som arbeider på spreng nede i byen. Jeg skulle ha tatt et bilde, men jeg gidder ikke.

Amund var nettopp innom for å prøve ut HL2 som han hadde kjøpt seg. Han oppfyller alle maskinkravene for å spille det på sin maskin, så nær som ett: han har ikke DVD-stasjon. Så dermed måtte jeg låne bort PC-en min i et par timer. Spillet er __meget__ imponerende, både visuelt og spillemessig. Han gikk nettopp ned til seg selv, etter å ha sittet her i gode to timer. Nå skal jeg se om jeg finner igjen senga mi.

Oppdatering:
Jeg gadd visst å ta et par bilder likevel, siden det kom en traktor og begynte å rydde snø rett utenfor her. Her er bildene:
Første snøfall på Gjøvik vinteren 04/05

Traktor rydder snø ved Sørbyen Studenthjem

Én kommentar til «Årets første snøfall»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.