Porttelefon og innpåslitne arbeidere

Porttelefon powwah!I dag har jeg blitt nedrent av ivrige arbeidere som formelig ivrer etter å utbedre leiligheten min. Først kom det en fyr og vekket meg klokka halv ti. Han skulle sparkle dørkarmen på badet, som ikke står helt i stil med resten av leiligheten, brun og slitt som den er. Etter en times tid kom en annen fyr og sparklet litt til. Spør meg ikke hvorfor. Nå nettopp hadde jeg så besøk av en tredje fyr, som kom for å ettermontere porttelefonen vi ble lovet av SOPP. Jeg tok et lite bilde som dere kan beundre her på høyre side. Den er ikke koblet til enda, det blir ikke klart før hele bygget har fått de små rakkerne. Jeg må forresten si jeg er mektig imponert over teknikken som ble brukt for monteringen. Støvsuger i den ene hånda, drill i den andre, og dermed slapp jeg unødig støv på gulvet. Det tar sikkert mange år å utvikle en slik finslepen teknikk.

Forresten har jeg fått vite av Amund at SOPP sier vi ikke får flere møbler på leilighetene enn det vi allerede har. Det vil si to stygge, blå lenestoler fra IBM, et lite, stygt kaffebord, en stygg kontorstol og et stygt, gammelt skrivebord. Det betyr at jeg må se meg om etter noen møbler etterhvert. Kanskje det blir en optimistisk post på ønskelista mi til jul? Skulle veldig gjerne hatt en hjørnesofa og et større salongbord ihvertfall…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.