Fedora Core 3

I dag kom Fedora Core 3 ut, og jeg akter å prøve det ut på den nye maskinen min. Sverre laster ned x86_64-DVD-ISO-en til meg nå, så skal det bli spennende å se hvordan det fungerer. Jeg har ikke prøvd Fedora siden Core 2 Test 1, så jeg regner med at det har skjedd en del. Først og fremst gleder jeg meg til GNOME 2.8 som følger med.

Oppdatering:
Jeg er både imponert og irritert over Fedora Core 3 nå. Imponert fordi det er pent og det gikk fort å sette det opp, men irritert fordi det er et par irriterende bugs. Nano oppfører seg rart, og gftp krasjer med segfault. Jeg regner med at dette skyldes at jeg bruker x86_64-binaries, for jeg kan ikke tenke meg at gftp er ødelagt i Fedora Core 3 for alle platformer. Jeg kan heller ikke spille av filmene mine, og siden Fedora ikke har støtte for mp3 begynner nytteverdien av å legge inn Fedora forsvinnende liten. Et annet irritasjonsmoment er at firewire-disken min ble funnet under installasjonen, men ikke etter at jeg rebootet. Dermed ble noen innstillinger i fstab gale. Gentoo neste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.