Vintertid

For ti minutter siden (omtrent) hoppet klokka en time bakover og begynte på 02:00 på nytt. Jeg benytter sjansen til å legge meg før tre.

Jeg kom meg til Lillehammer uten problemer i dag, og mamma var i kjempegod form, bare hun fikk sove litt. Vi (pappa, Eivind, Solveig Regine, Janne og jeg) var der i mange timer, og dro litt over åtte. Da tok vi turen til leiligheten min her på Gjøvik hvor jeg fikset taco. Det var kjempegodt. Det ble faktisk igjen rester også, så da har jeg middag til søndag.

Men som sagt: atter en gang til køys, kjære venner, atter en gang. (Fritt etter William Shakespeare)

Once more unto the breach, dear friends, once more,
Or close the wall up with our English dead!
In peace there’s nothing so becomes a man
As modest stillness and humility;
But when the blast of war blows in our ears,
Then imitate the action of the tiger:
Stiffen the sinews, summon up the blood
–William Shakespeare, King Henry V

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.