The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

I går begynte endelig innspillingen av The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy! Douglas Adams jobbet på manuset gjennom nesten to tiår, og filmen var en av grunnene til at han flyttet til USA. Som de fleste sikkert vet gikk Douglas Adams bort i 2001, i en altfor ung alder av 49. Det er dette manuset som nå, tre år etter hans tragiske bortgang, endelig skal festes til film. I går ble det også lagt ut et intervju med producer Nick Goldsmith og regissør Garth Ennis.

Skuespillerlisten er ikke så verst:
Martin Freeman fra The Office spiller Arthur Dent, Sam Rockwell som nylig spilte i Matchstick Men spiller Zaphod Beeblebrox, en stor overaskelse er Mos Def som skal spille Ford Prefect. I boka nevnes det ikke hva slags hudfarge Ford Prefect har, men hårfargen oppgis til å være «nesten gulrotfarget» og han går rundt og utgir seg for å være fra Guildford. Dette har ført til mange protester fra hardcore fans, og jeg er en av dem. Tiden vil vise om han er rollen verdig. Zooey Deschanel skal spille den vakre og knusende intelligente Tricia «Trillian» MacMillan, en rollefigur som ellers har gitt navn til Trillian, en multinettverks og -protokolls Instant Messenger. Til slutt må det nevnes at John Malkovich skal spille i en splitter ny rolle som er spesialskrevet for filmen, Humma Kavula.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.