Keanu Reeves != John Constantine

Jeg satt og leste på maddox.xmission.com/ og kom over siden han hadde skrevet om Garfield. Der sto det at det kommer en oppfølger til The Mask. Jeg gikk inn på IMDb-siden til denne filmen og så at Bob Hoskins skulle spille Loke(!). Jeg tenkte umiddelbart at dette måtte være den verste castingen noen sinne, men kom fort ned på jorden igjen da jeg kom på at Keanu «Treplanka» Reeves spiller John «Tøffeste Magikeren Evvah» Constantine i den kommende filmen Constantine, basert på Hellblazer. De har ikke engang giddet å bleke håret hans til denne filmen. Og for å gjøre vondt verre: de har gjort amerikaner av Constantine. Helligbrøde! Men jeg kommer til å se filmen likevel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.