Play.com-bug

Bjørn hadde problemer med å bestille ting fra Play.com, hver gang han hadde lagt ting i handlekurven og trykket på Checkout, så fikk han beskjed om at han ikke hadde noen varer i handlekurven. Eller snarere: «You have no outstanding orders». Jeg prøvde med min maskin, med samme resultat. Så trykket jeg litt rundt, og fikk det plutselig til å virke. Her er min Play.com-hack!

  • Trykk på Helpdesk-knappen.
  • Trykk på More help (mulig dette er overflødig).
  • Trykk på Continue shopping (mulig det er denne knappen som er magisk, og egentlig spiller det ingen rolle hva du gjør før dette punktet.

Nå vil handlekurven være tom igjen, men neste gang man trykker på Checkout så fungerer ting som det skal. Hurra for meg og mine 1337-skillz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.