Flickr-integrering

Høst i Gjøvik  011.jpg

Jeg har syslet med å få til mobilblogging med bilder i det siste, og ble svært skuffet over kvaliteten på resultatet. Den innebygde MMS-funksjonaliteten i b2evolution gjorde rare ting og koden for den var uleselig, så jeg droppet det prosjektet. Men så fant jeg ut at flickr snakker relativt bra med bloggen min, og jeg kan også poste bilder til flickr fra mobilen, så da skulle ca. alt være i boks. Dette er bare en test på at innlegg fra flickr går fint gjennom til bloggen. Bildet fant jeg i fotosamlingen til Eivind, den viser Kallerud-bautaen slik den fremsto i høst en gang. Fint bilde, Eivind!

3 kommentarer til «Flickr-integrering»

  1. Okei, leste meg ned til bunnen av blog-innlegget etter å ha lagt inn kommentar *lazyness*

    Bildet er tatt med stativ og en eksponeringstid på hele 30 sekunder en seeeen kveld på vei hjemover fra Kallerud =)

  2. Prøvde du å sende mail til en mailadresse med blogginnlegget/bildet? Da jeg blogget fra India fant jeg ut at epost sendt fra MMS-delen av telefonen (altså som får tlf-nr som avsender) ble bare tull. Hadde derimot gode erfaringer med å blogge via e-post fra mobil :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.