Metablogging

Siden Rune er så fascinert av ordet «meta» i dag så gir jeg dette innlegget navnet «Metablogging». Innlegget handler nemlig om bloggen min. I forbindelse med faget «IMT1221 – Webpublisering», som Lars, Bjørn og jeg har sneket oss med på dette semesteret, har jeg nylig laget et nytt design til hjemmesiden min.

Jeg fikk til og med endelig ut fingeren og laget et skin til b2evolution med grunnlag i dette designet, og hvis du leser dette innlegget via en aggregator som Planet Snuskete så ber jeg tynt om at du tar en kikk på selve siden og forteller meg hva du synes. Jeg satt oppe til fem i dag tidlig og mekket på det. Det er sikkert et par bugs som må rettes ut, men det viktigste er i hvert fall på plass, og siden validerer til og med som XHTML Strict, så jeg skal si meg passe fornøyd. Neste steg blir muligens å endre utseendet på galleriet mitt, men jeg frykter det ikke blir noe bra, så jeg lar sikkert være.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.