Nordlys

Klokka er tre på natta, og jeg burde virkelig ha sovet for lenge siden, med tanke på at jeg har eksamen i «Fordypning i medieteknologi» i morgen klokka ni. Men rett før jeg skulle tørne inn, så jeg at Torbjørn spurte meg om noe på #kopweb, nærmere bestemt om det går an å få nordlys så langt sør som Gjøvik.

Det kan det åpenbart:

Nordlys

Jeg dro frem mitt trofaste C-750 UZ og monterte det på stativet som har stått og støvet ned det siste året, og kjørte på med ekstreme ISO-verdier, blenderåpninger og lukkertider. Jeg ønsker meg nytt kamera, så hadde det nok vært lettere å fange inn lyset, og det hadde sikkert blitt vakrere. Et bilde til:

Nordlys

EDIT:
Ser ut til at det har vært solstorm, noe som forklarer det fine lyset. Spørs om jeg ikke gikk glipp av klimaks, lyset var ganske svakt halv tre, og var enda svakere nå klokka tre.

Én kommentar til «Nordlys»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.