En «Zapchud»

Etter over fire år på HiG måtte det skje til slutt. I dag tok jeg en Zapchud.

For de uinnvidde: «En Zapchud» er å forsove seg til eksamen, eller på annet vis kludre det til slik at man ikke møter (som for eksempel å faktisk glemme at eksamen er neste dag). Det var det sistnevnte som gav opphav til begrepet, da Zapchud utførte denne makeløse bragden for noen år siden ..

Uansett, min variant var å forsove meg til eksamen i Grunnleggende prosjektstyring. Dette var jævlig kjipt, jeg var kjempemotivert for å bli kvitt dette latterlige faget på fem lusne poeng. Etter det jeg forstår av hvordan Systemet fungerer må jeg nå ta hele tullefaget om igjen, med obliger (for noen obliger) og hele pakka.

Jeg husker distinkt at jeg stilte vekkeklokka i går kveld. Jeg husker også veldig godt at jeg lå og kastet meg til firetiden. Så husker jeg ikke mer før jeg plutselig våknet ti på halv elleve.

Nå skal jeg gå opp til skolen for å ta dagens andre eksamen, i Systemadministrasjon. Svært deprimerende dag. Heldigvis er det julebord i kveld, så jeg kan drukne mine sorger i alkohol. Så kan jeg drukne dem ettertrykkelig i morgen, på mediejulebordet.

Én kommentar til «En «Zapchud»»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.