Ny skjerm omsider

For godt og vel en måned siden skrev jeg at jeg hadde bestilt meg en 20″ LG LCD-skjerm fra Netshop. Den lot vente på seg, og før helgen fant jeg ut at jeg var lei av å vente. En vennlig sjel på Hardware.noforumet tipset meg om at Expert på Gjøvik hadde en ganske fin Samsung-skjerm i akkurat samme prisklassen. Spesifikasjonene er bittelitt under de på LG-skjermen, men Samsung er jo kjent for kvalitet, så jeg stakk ned på CC og kjøpte meg den før stengetid på fredag. Jeg kan ikke si meg annet enn fornøyd.

Samsung SyncMaster 203B

I helgen var jeg hjemme på Åsta for første gang på godt over en måned, og ble tatt vel imot. Hele familien var samlet til en forandring, så det var hyggelig. Denne uken blir nok en hektisk uke: i kveld har jeg skrevet ferdig en obligatorisk innlevering i medierett, i morgen skal jeg bake kake, på onsdag er det møte i HiGLUG, selv om ingen har funnet ut hva vi skal ha møte om, og det heller ikke ser ut som noen har anledning til å komme, på torsdag er jeg vakt på Huset og på fredag er det vel quiz igjen. Angående quiz så har Team Slaskete.net tapt mye terreng i det siste, og ligger dårlig an i sammendraget, men det gjør ikke så mye. Nytt fast inventar på laget ser ut til å bli Linda, mens Lars, Lars og Amund er litt på og av. Halvor måtte gi seg på grunn av jobbing på fredager. Teit.

Forrige quiz ble vi heller ikke med på fordi det var Snakes on a Plane på kinoen ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.