Siden sist

Nintendo DS LiteMye bloggbart har skjedd siden sist jeg blogget. Det blir gjerne sånn. For det første har jeg fått meg et par-tre nye gadgets. Min nye, svarte, kule Nintendo DS Lite ankom kort tid etter forrige skikkelige blogginnlegg, og ble liggende urørt i en drøy uke, frem til jeg fikk et par ekstra søte ting som lar meg spille stort sett hva jeg vil på den. Det er ekstra gøy å ha NES-emulator med alle de klassiske spillene.

Sony Ericsson K750iVidere slo jeg meg desperat og kjøpte meg ny mobiltelefon. Den gamle fungerer fortsatt, så vidt, men styrepinnen har blitt så kranglete at jeg innså at slaget var tapt. Etter en kort og intens leteperiode falt valget på Sony Ericsson K750i. Tradisjonen tro bestilte jeg den først, for så å lese testene etterpå. Jeg fant ut at denne modellens eneste svakhet er at styrepinnen fort blir kranglete. Rimelig typisk, men jeg skal vel klare å fikse den hvis det blir problemer.

På den mer positive siden har jeg funnet ut at Linux-støtten til den nye mobilen er fantastisk god. Når jeg plugger den inn på USB-porten min blir minnekortet på mobilen gjenkjent og montert automagisk, og synkronisering over Blåtann fungerer også utmerket ved hjelp av Multisync. Det skal heller ikke by på noen problemer å bruke mobilen som modem, så jeg kan koble meg på nett overalt, gitt at jeg har mobildekning, men dette har jeg ikke testet enda. Siden alt fungerte så strålende investerte jeg i et 2 GB minnekort til telefonen, så jeg skal ikke gå tom for plass med det første.

For et par uker siden var jeg på Ikea med Jonas, Ida og Jan Raymond. Der kjøpte jeg meg et nattbord og en ny kommode. Den må jeg bære inn på rommet mitt snart, før de andre i kåken går lei av at den står i stua.

Sist men ikke minst bestilte jeg meg ny skjerm for et par dager siden, en 20″ widescreenskjerm fra LG, det skal bli deilig å bytte ut den CRT-skjermen jeg har nå.

Ellers har jeg nok å henge fingrene i. Dette semesteret tar jeg fagene «Grunnleggende prosjektstyring», «Medierett», «Fordypning i digital medieteknologi», «Digitale nettbaserte produksjonssystemer», «Systemadministrasjon» og «Skissing form farge». De to siste er fag jeg har slengt meg med på, det første fordi jeg synes det er spennende, og det andre fordi jeg ble overtalt til det, og det er et kosefag som går sent på fredager.

I tillegg til at jeg dette semesteret er labvaktleder på IT-tjenesten, og i den forbindelse har hatt det litt travelt de første to ukene, har jeg også tatt på meg å filme og legge ut gjesteforelesninger på skolen. Hittil har det blitt to forelesninger, men det er ganske mye etterarbeid for å publisere på web på en skikkelig måte. Sluttresultatet har ikke blitt lagt ut enda, for vi har ikke noe sted å legge det ut. Uansett vil resultatet kun være tilgjengelig for studenter og ansatte ved HiG.

I morgen skal jeg til Lillehammer for å møte de nye studentrepresentantene til SOPP-styret. Så skal jeg bli ferdig med å redigere video fra den andre gjesteforelesningen, før jeg runder av kvelden med å være vakt på årets første torsdagskro på Huset.

Fjo.

3 kommentarer til «Siden sist»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.