Årets første grillparty på Sørbyen

Vårstemning

I dag slo vi til med en sjokkåpning av grillsesongen. Det var egentlig meningen at vi skulle grille i går, men Ting Tar Tid, som man sier, og sola gikk ned innen alle var klare. Derfor slo vi tilbake med stor kraft i dag, selv om det var litt kaldere enn i går. De som deltok var, i tillegg til undertegnede, Lars, Lars, Bjørn, Marcelo og Amund. Lars og Bjørn kom faktisk opp fra Johan Castbergs Gate etter at jeg fristet dem med dette i topicen på #kopweb:

SouthCity.BBQ.prty.2006.spring.edition-HEHELOL.FIXED

Grillingen var en suksess, til tross for at det var masse snø på verandaen, og ikke så rent lite søppel. Vi grillet til og med en pakke nudler, og det luktet helt forferdelig.

Jeg la ut bilder på Flickr.

Ellers vil jeg benytte anledningen til å gratulerere min kjære mor med 50-årsdagen i dag! Måtte du se femti år til, mamma! <3

Og helt til slutt vil jeg få ønske Linda velkommen i det gode selskap. Hyggelig med nye hackergotchier på Planet Snuskete. Andre nye skudd på stammen i det siste er Eivind og Torkjel, velkommen til dere også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.