Spam meg her og spam meg der

Før jul ble bloggen vår bombardert av referent-spam, noe som førte linjebruken vår opp i uante høyder. Det er ikke noe gøy når 90% av båndbredden vi bruker skyldes spammere, så jeg oppgraderte bloggen til nyeste versjon og gjorde noen grep ellers for å bli kvitt all spammen. Men nå er de tilbake med fornyet styrke, så jeg ser ingen annen utvei enn å flytte litt på bloggen min, i det håp at de skal gi opp hele greia. De oppnår ikke noe med spammen sin lenger, så jeg fatter ikke helt hvorfor de gidder.

Så, bloggen min har flyttet seg fra //www.slaskete.net/einar/ til //www.slaskete.net/einarj/. Ikke rare forskjellen, men jeg håper det hjelper.

PS. //einar.slaskete.net/ fungerer som før, og feeden min har heller ikke flyttet på seg. Dette er imidlertid kjipt for alle som har linket til //www.slaskete.net/einar/ ..

4 kommentarer til «Spam meg her og spam meg der»

  1. Takk, Trond Viggo, men b2evolution har allerede innebygget blacklist og slikt, det eneste problemet er at det kommer 70-80 nye spam-URL-er hver dag. Ikke 70-80 treff, 70-80 UNIKE URL-ER. *gråte* *emo*

  2. V*agra – C*alis – L*vitra

    Lowest prices!
    Featured: Get several pills of each brand in 1 pack.

    P.S. Amazing bonus: Get 4 FREE V*agra pills with any order!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.