Road trip light (aka. men colaen var brukbar)

Ca. klokken kvart over elleve i dag ble jeg vekket fra skjønnhetssøvnen min av Rune som lurte på om jeg var interessert i en oslotur. Hensikten med turen var å ta en tur innom utstillingen til Øyvind Kolås, «Moments lost in time, like tears in the rain». Samtidig skulle Torbjørn en tur på IKEA for å prøve å skaffe seg ny kontorstol. Jeg var noe groggy, men klarte å uttrykke min begeistring for forslaget på en tilfredsstillende måte. Samtidig klarte jeg å ta på meg referent-jobben for årets siste møte i HiGLUG.

Da han ringte hadde jeg inntrykk av at avreise var umiddelbart forestående, så jeg karret meg ut av sengen kort tid etterpå. Det skulle imidlertid ta en stund før sjåfør Torbjørn kom seg ut av sengen, og vi kom oss ikke avgårde fra Sørbyen før kvart på seks fire (teit å skrive blogginnlegg sent på natten). Reisefølget besto av Torbjørn, Rune, Trond Viggo, Bjørn og undertegnede. Siden Rune skamløst tok beslag på shotgun hele turen fikk vi tre i baksetet stiftet grundig bekjentskap med hverandres skinker. Dailigt.

Rune og Trond Viggo logget seg forøvrig på IRC og begynte å snakke med hverandre på #kopweb.

160506 -!- StorOst [~runeh@m213-102-12-97.cust.tele2.no] has joined #kopweb
160516 <devine> What?
160525 <Picko|RT> Yeah
160527 <StorOst> Win!
160529 <devine> runeh@*.tele2.no ?
160547 <StorOst> Gprs
160550 <devine> Aha
160556 <devine> Fjo
160603 <devine> Enda fler å tafse på.
160630 <StorOst> Jeg snakker med trond viggo som sitter i baksetet til torbjørn. :-D
160635 <devine> Hehe
160642 <devine> Ah, du sitter i den andre bilen?
160648 <devine> Dersom det er en annen bil?
160655 <StorOst> Nope.
160718 <Picko|RT> WIN
160731 <StorOst> Torbjørn spiller så høy musikk. :-(
160745 <devine> Jeg skjønner jo behovet for en bil-intern IRC-sammenkomst.
160822 <StorOst> Hvem gjør vel ikke det? :-D
160834 <devine> Godt spørsmål.
160903 <StorOst> Dere slipper ikke unna oss bare fordi vi er på vei til oslo ...

Vel fremme i Oslo, og etter at Torbjørn utførte en perfekt lukeparkering like ved der Linda bor, begynte vi å lete etter Galleri Barbara Hansen, som huser utstillingen. Men det var lettere sagt enn gjort.

Kartoppslag på mobiltelefon FTW

Omsider fant vi frem, bare for å oppdage at galleriet var stengt på grunn av sykdom. Bummer!

Stengt på grunn av sykdom

Men vi lot oss ikke knekke psykisk av den grunn, så vi la i vei mot Høgskolen i Oslo for å møte Linda, og for å ta en tur på Bislet Kebab House. På HiO benyttet vi også sjansen til å gå på do, og der fikk vi alle øye på denne fiffige løsningen:

Intime pissoarer

Her var det virkelig ikke plass til mer enn én person om gangen, til tross for to urinaler, og vi lanserte mange teorier for hvorfor det var slik. Men jeg skal la fantasien løpe fritt hos deg som eventuelt leser denne bloggen.

Jeg fant ut at siden jeg ikke fikk sett utstillingen så skulle jeg jammen smake min første kebab. Spesielt siden Bislet Kebab regnes som et av landets beste steder for slikt. Men det hjalp lite. Jeg spiste meg umett, men det var fortsatt masse kebab igjen, og jeg hadde ikke lyst til å tvinge i meg resten. Nå vet jeg hva jeg alltid før har hatt en mistanke om: jeg liker ikke kebab. Men jeg skal likevel prøve en kyllingkebab en gang, for å se om dét er veien å gå. Men colaen var brukbar. For en femtilapp fikk jeg en enorm dose kebab og 0,8 liter Coca Cola. Egentlig ikke så verst.

Etter kebab gikk turen tvers gjennom byen igjen, tilbake til Lindas leilighet hvor vi satt og slappet av en stund før Torbjørn ville videre til IKEA. Der var det fine kontorstoler til 700 kroner, og jeg bestemte meg umiddelbart for å bruke litt penger jeg ikke har. Men da vi gikk ned på selvbetjeningslageret innså vi straks at vi ikke hadde plass til mer enn maks to stoler, så det ble Torbjørn som ble den lykkelige eier av to stk. skitbillige kontorstoler. Jeg får se positivt på det: jeg sparte 700,-.

Her ligger det bilder fra turen, på min nye Flickr-konto <3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.