Hva jeg har gjort i det siste

Jeg merker at det er lenge siden jeg skrev noe nå. Ikke fordi det ikke har skjedd noe, for det har det, men fordi jeg er slaskete, tenker jeg.

Jeg sitter nå på jobben (IT-tjenesten), fordi jeg tok på meg denne vakten i går kveld. Dette ble tungen på vektskålen som førte til at jeg ikke gadd å dra på ølfesten på Huset i går kveld. Andre faktorer var at jeg var trøtt og sliten, at det regnet katter og hunder ute, at jeg ikke orket å finne et vorspiel og at jeg ærlig talt ikke har råd til slikt. Noe som egentlig fører oss tilbake til begynnelsen, for jeg kaster meg over nesten hver eneste ekstravakt jeg kan få som labvakt.

Så det er altså én ting jeg driver med. Jeg har hatt ni vakter de siste fire ukene, mot de normerte fire. Det hjelper på en slunken lommebok, og kanskje farke kan få tilbake pengene sine snart. Merker jeg skylder Torbjørn penger for SilenX-vifte og XBox-fjernkontroll også.
Notat til meg selv: de pengene har jeg lovet han skal få rett før han drar på Studentcruiset 2005.

En annen ting jeg merker er at det har blitt mote å begynne setninger med «Jeg merker». Det er vel en #kopweb/#kallerud-greie.

Tirsdag denne uken hadde jeg etasjemøter på Sørbyen, sammen med representanter fra SOPP. Vi hadde ti minutter pr. etasje, og var faktisk bare fem minutter forsinket da vi kom ned til andre etasje. Ikke dårlig med tanke på at vi kom i gang to-tre minutter for sent i niende. Nå på mandag skal jeg så ha et massemøte på Kaffe Lars (fellesarealet vårt i første etasje), hvor jeg håper å komme frem til en avgjørelse om hva vi skal gjøre med lokalet. Mer om det senere, tenker jeg. På tirsdag skal jeg så i nok et møte, denne gangen sammen med de andre hovedtillitsvalgte på Gjøvik.

Nå i kveld skal Team Slaskete møte opp til quiz på Huset igjen. Siden sist jeg rapporterte har vi vunnet tre ganger til, og hatt en annenplass. Ikke dårlig, om jeg må si det selv. Sammenlagtstillingen kan beundres her.

Addendum:

Glemte selvsagt et par ting. Jeg har splurget litt til i det siste, og bestilt Broken Sword I og II fra www.play.com, og også sesong 1 av West Wing fra www.amazon.com. DVD-en er riktignok sone 1, NTSC og uten norsk tekst, men den var i hvert fall billig! Ca. 120,- pluss frakt. Helt vilt! Forresten har jeg ikke fått Broken Sword II enda, til tross for at de to spillene angivelig ble sendt samtidig. Det er snart en uke siden jeg fikk Broken Sword I. Rare greier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.