Vakt @ Huset

Som sikkert noen har fått med seg, så har jeg begynt som vakt på Huset. Jeg hadde min første opptreden i går, og det gikk som forventet; helt flott. Jeg kom på jobb klokken 21.00 og var ferdig i 03.00-tiden. Det var kjedelig til tider, men det er jo bare en dag hver tredje uke, så dette skal gå bra. (Fritt etter Lars Sigurdson.)

Min oppgave mesteparten av kvelden var å stå ved dørene i andre etasje, og sørge for at ingen gikk ut eller inn der. Det var en del som prøvde seg, men det var stort sett ikke noe problem å snakke dem tilbake. Ellers gikk kvelden uten noen særlige hendelser, til tross for uante mengder pistoler og pil-og-bue-sett.

Nå i kveld går turen tilbake til Huset for sesongens andre offisielle Quiz-runde. Denne gangen stiller Team Slaskete sterkere enn noensinne, og forhåpentligvis med en ny tøff undertittel. Det psykologiske overtaket vi fikk med undertittelen «Think Testicles» forrige gang skal ikke undervurderes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.