Migrering av poster

Jeg gjorde et tappert forsøk på å overføre postene fra den gamle bloggen min til denne her, men kan egentlig bare skryte av en delvis suksess.

Siden det ikke finnes noen backupfunksjon til b2evolution, ble jeg nødt til å finne et mellomformat for migreringen. Etter mye træling og tankearbeid fant jeg ut at løsningen måtte være (hold pusten) å konvertere bloggen min til WordPress, for så å bruke et annet verktøy for å få ut en flat MovableType-fil. Denne filen har så i sin tur b2evolution innebygd importer for. Men underveis i prosessen mistet jeg følgende informasjon: tidsstempel og alle ekstra kategorier for hver post.

På den positive siden så fikk jeg dratt med meg alle kommentarene, men de også uten tidsstempel, dessverre. Menysystemet mitt ville heller ikke være med på leken. Nå den siste timen har jeg så sittet og oppdatert tidsstempelet på ca. en fjerdedel av innleggene i den gamle bloggen min, de nyeste først. Denne prosessen vil jeg bruke en stund på å fullføre, tenker jeg. Så inntil videre har ca. 70% av innleggene mine i denne bloggen det noe kreative tidsstempelet: 20. november 1999 kl. 00.11.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.