Nytt hjem for bloggen

I natt, etter en av utallige avsporinger fra prosjektarbeidet i Systemutvikling, bestemte Amund, Sverre og jeg oss for å registrere et domene. Dette har vi tenkt på mange ganger, men som regel har vi strandet på domenenavnet. Alle de kule har alltid vært opptatt! Men denne gangen fant vi ett som vi tror må ha vært opptatt i lengre tid: slaskete.net! Dette domenet har alt! Vi tre var i sin tid grunnleggerne av den usedvanlig slaskete organisasjonen Forente Slasker (en mer slaskete måte å si «Forenede Slabbedasker» på), så det passer bra i så måte også, om vi ikke er så slaskete som vi en gang var.

For øyeblikket har vi bare et bloggesystem her, men med tanke på at vi har 1,2 GB lagringsplass og 4 GB overføring til gode hver måned bør vi kunne finne på noe annet tøft å bruke domenet til. Det får uansett bli etter at vi har levert det akk så standhaftige prosjektet, og helst ikke før sommerferien har begynt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.