Grillsesongen er igang

På vei opp fra skolen i dag kunne jeg ikke unngå å legge merke til at det var ypperlig grillvær. Solen skinte fra nesten skyfri himmel og det var så godt som vindstille. Jeg nevnte dette for Sverre, som først var skeptisk, men innen vi var oppe på Sørbyen var han overbevist: her måtte det grilles. Så vi trommet sammen de vi fikk tak på for å sparke igang grillsesongen først som sist. Så ble det altså til at Sverre, Amund, Kristian, Ole Richard, Jøran og jeg satte oss til på den store verandaen på Sørbyen. Men på den korte tiden som hadde gått siden Sverre og jeg kom hjem hadde det begynt å blåse opp, så det ble en – tjah, hva skal man si – interessant operasjon.

Engangsgrillene ble hypervarme på grunn av den sterke vinden, så pølser ble svidd på rekordtid. Papptallerkener, plastposer, papirruller, lomper, alt som ikke var forankret på en eller annen måte ble tatt av vinden, og mot slutten var det så ille at selv engangsgrillene ikke lå rolig, noe Kristian bittert fikk erfare. Men, som han selv sier, «man må regne med litt svinn».

Vinden til tross, det var veldig hyggelig å grille, og nå håper jeg vi har satt et eksempel for de andre på blokka. Selv skal vi prøve igjen til helga, og satse på litt roligere vindforhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.