Rare søkeord

Som alle vet, Internett skvulper nesten over av mer eller mindre rare folk. Jeg har lenge vært klar over at folk søker på mye rart i søkemotorer, og etter å ha sett litt nærmere på statistikken for hjemmesiden min så har jeg fått dette ettertrykkelig bevist. Her er et lite utvalg av hva folk har søkt på og havnet hos meg. Jeg blir ør i hodet av å tenke på hva annet de har søkt på UTEN å havne hos meg (jeg har tatt med både ting som er rare i seg selv, og ting som ikke burde ha noenting med min side å gjøre):

  • konkurssalg-møbler
  • thumbs.db hva
  • bybussen lillehammer bilder
  • HL2 guide Dårlig med det her gitt…
  • bilder av platformer Jeg har riktignok skrevet om platformer, men ikke sånne platformer som denne karen var ute etter, tror jeg…
  • kutte sivilforsvaret Har Kristin Krohn Devold vært på hjemmesiden min?
  • maddox.xmission.og (hvorfor skriver folk URL-er i søkefeltet?)
  • lelighet til slags i oslo Det nærmeste han kom var en leilighet som ikke er til salgs på Gjøvik…
  • anus shade Huff…
  • bilder av jenter på party Jeg merker jeg trenger mer av dette…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.