Hva er det med Einar og tabeller?

Nå har jeg gjort det igjen. Fra før av er jeg beryktet for ikke å være i stand til å lese tabeller, tidspunkt eller timeplaner, og etter i dag kan jeg ikke si at situasjonen har forbedret seg.

Mange ganger i dag har jeg altså sett på rutetabellen mellom Gjøvik og Elverum, for å se når Solveig Regine skulle være klar til å pakke, dra ned til byen etc. Hver gang har jeg lest tidspunktet «18.48». Jeg stusset litt over dette, siden bussen på hverdager pleier å dra klokka xx.35, men tenkte at det bare er anderledes i helgen.

Men, som dere sikkert allerede har resonnert dere frem til, Solveig Regine blir nok pent nødt til å sove hos storebror en natt til. Det eneste positive med fadesen (annet enn at hun får tilbringe litt ekstra tid med verdens beste storebror) er at hun fikk tilbake sin kopi av «Fluenes herre» som hun kom på at hun hadde lagt igjen mens vi satt på bussen ned til byen.

3 kommentarer til «Hva er det med Einar og tabeller?»

  1. Vel. Sånt har skjedd meg også, og tro meg når du førrst bor i Strandvik. Så fører sånne feil lett til at du må vente en dag på neste buss :)
    Men uansett, så har jeg begynt å sverge til buss-selskapets web-applet. Da klarer jeg som oftest å unngå feil :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.