Bruke penger

I dag fikk jeg somlet meg til å hente pengene fra lånekassen, så da var det på tide å søle dem bort igjen så fort som mulig.

Jeg har gått og ønsket meg en harddiskbasert mp3-spiller ganske lenge nå, så nå lar jeg det stå til. Valget falt på en Creative Zen Touch med 20 GB lagringskapasitet. I utgangspunktet må man bruke et proprietært program for å overføre til denne enheten (noe som er noe dritt for oss Linuxbrukere), men selvsagt er det noen ildsjeler som jobber med en løsning.

Siden jeg har skaffet meg en Xbox, så måtte jeg ofre en av harddiskene mine for å fullt utbytte av denne før jul. Nå skal jeg bytte ut den med en mer langsiktig løsning, så en 200 GB harddisk er også på vei.

Og sist men ikke minst, omsider skal den nye PC-en min kompletteres med en DVD-brenner. Jeg måtte kutte den ut da jeg bestilte PC-en for å spare så mye penger som mulig. Endelig skal jeg få brent CD-er og DVD-er igjen. (Brenneren på laptopen knelet for et halvt år siden…) 100 DVD-plater er også på vei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.