TV-kort

Jeg fikk et tips av Sverre om at en webbutikk hadde konkurssalg. Jeg har litt skral økonomi om dagen, men jeg så gjennom siden for å se om det var noe jeg kunne sikle på. Plutselig fikk jeg øye på et TV-kort som kostet latterlige 155,-. Jeg tenkte som så at dette måtte være noe skikkelig møl, men etter et raskt søk på Google fant jeg at kortet til og med er støttet i Linux. Her er vidunderpakken som jeg bestilte meg. Det følger med webcam, mikrofon og fjernkontroll, og kortet har støtte for tekst-TV og radio! Det er overhengende fare for at zaphods dager som server er talte, nå blir det HTPC for alle penga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.