Leilighet – Marvin – Ham-Kam

Bare tre korte punkter før jeg begynner å legge meg:

Jeg var nettopp oppe i åttende etasje for å se hvordan status var der, og det ser ut til at alt er ferdig. Ja, __alt__, bortsett fra at hvitevarer ikke er på plass og at de ikke er ferdig med å vaske. Det ser altså ut til at jeg virkelig skal få flytte inn på fredag, et faktum jeg har vært såpass skeptisk til at jeg ikke har lansert tanken her.

Så til den nye PC-en min, Marvin, som fungerer over all forventning. Ca. 21000 poeng i 3DMark 2001 SE og 4337 5951 poeng i 3DMark 03. Begge scorene har jeg fått uklokket, så klart. Jeg frister ikke skjebnen, ikke med en AMD-maskin.

Og til slutt, Ham-Kam, som ligger på en mildt sagt overaskende fjerdeplass i Tippeligaende idet det er igjen to runder. Det er fortsatt en teoretisk mulighet for at Kamma skal bli seriemestere. Ja, du leste riktig, s e r i e m e s t e r e! Så ikke bli for overasket om de vinner hele greia. Du leste det her først. (Ok, ok, lagene foran dem er Rosenborg, Vålerenga og TIL, men man kan da drømme, kan man ikke?) Uansett ser det lyst ut med tanke på en plass i Royal League nå til vinteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.