Eksamenskarakterer del 3

Det utrolige har skjedd. Jeg strøk i statistikk. I det ene av to fag jeg var nesten bombesikker på at jeg ikke skulle stryke. Strykprosenten var på over 25%, men det er mager trøst. Jeg har allerede meldt meg på til kontinuasjonseksamen…

Men det er lys i enden av tunnelen, for jeg var i Oslo i dag, og der fikk jeg tak på et terningsett så jeg er klar for rollespill til høsten, og dessuten «The Dirk Gently Omnibus» av Douglas N. Adams, som består av bøkene «Dirk Gently’s Holistic Detective Agency» og «The Long Dark Tea Time of the Soul». Så dagen ble reddet tross alt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.